Clinic groot succes

Zondagmorgen 21 oktober om 9.15 uur was de parkeerplaats bij het restaurant op de Lemelerberg bijna overvol. Blij verrast was het bestuur van de Gerrit Voortman Lemelerbergloop over de enorme opkomst van atleten om deel te nemen aan de clinic onder leiding van Gerrit Voortman.
Uit alle windstreken kwamen de atleten om het parkoers alvast te verkennen om op 3 november (de wedstrijddag) niet voor verrassingen te komen staan. Voor de ene atleet was het: “hoe deel ik mijn wedstrijd in?” En voor de ander: “wil ik dit wel, is het niet te zwaar of zoek ik toch mijn grenzen?”
Ruim 80 atleten hadden de moeite genomen en gezamenlijk werd dan ook het gehele parkoers verkend, met hier en daar wat oefeningen tussendoor en goede bruikbare tips van Gerrit Voortman. Daarna werd de groep opgesplitst en gingen de meer ervaren atleten nog een training aan met Gerrit Voortman. De minder ervaren lopers zochten een ander parkoers onder leiding van Ben Zuidersma.
Na afloop was er nog een gezellige bijeenkomst in het restaurant waar koffie en appelgebak gretig hun aftrek vonden. Al met al een uitstekende clinic. Ik zou zeggen: atleten, tot 3 november a.s.
Met vriendelijke groet

Voorzitter
Ben Zuidersma